Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/env/sestra/development/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/env/sestra/development/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/env/sestra/development/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Binnenkamer – Sestra
16 december, 2018

God, waarom…

Afgelopen zomervakantie logeerde onze kleinzoon van vier een poosje bij ons. Voor dag en dauw was hij wakker, en zodra hij de eerste tekenen van ons ontwaken waarnam, klauterde hij in ons bed.
9 december, 2018

Leren van Maria

Ik probeer me weleens voor te stellen wat er door Maria heen ging bij alles wat ze te horen kreeg over het kindje dat ze zou krijgen. De ene belofte nog mooier en groter dan de andere.
25 november, 2018

Ik bid voor jou

Heb jij geen zin om dit stukje te lezen? Vind je het wel best met het geloof? Vermijd je ‘geestelijke’ mensen en input? Weet je het allemaal niet zo zeker meer? Lees dan alsjeblieft toch even door!
18 november, 2018

Ik wijs je de weg

Een tijd geleden ben ik de mist in gegaan. Ik was onderweg vanuit het zuiden des lands naar Veenendaal, maar in de buurt van Eindhoven zag ik het bord niet dat mij de juiste afslag moest wijzen.
11 november, 2018

Zien met Gods ogen

Abigaïl is getrouwd met Nabal. In de Bijbel wordt deze man beschreven als iemand die hard en slecht is in zijn optreden. Als Nabal Davids mannen beledigt, doet Abigaïl iets bijzonders.
4 november, 2018

Alle eer aan de Heere

Dit is het verhaal van koning Hizkia. Bijzonder aan hem is dat hij zich, ondanks het verkeerde voorbeeld van vader, een gelovige koning was. En omdat hij God gehoorzaamde, leidde Die hem overal waar hij heentrok.
28 oktober, 2018

De nieuwe hemel en aarde

In 1964 hoorde Harrison Schmitt de oproep om naar de maan te gaan. Hij gaf zich op en werd uitgekozen. In 1972 vloog hij met de Apollo 17 naar de maan, waar hij meer dan 20 uur rondreed en -liep.
21 oktober, 2018

Trots op je geloof

Het is zaterdagmorgen. In ons appartement moet er iets gerepareerd worden in de badkamer en er komt al vroeg iemand langs. Onze klusjesman komt uit Slowakije en werkt zes dagen per week.
14 oktober, 2018

Opbouwende woorden

Jakobus, een biologische (half)broer van Jezus, was een leraar van het soort waar ik in mijn middelbareschooltijd echt fan van zou zijn geweest. Iemand die zijn lessen lardeerde met voorbeelden.