Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/env/sestra/development/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/env/sestra/development/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /mnt/env/sestra/development/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Over Sestra – Sestra

Over Sestra

Sestra is sinds 2009 hét platform voor christelijke vrouwen die zoeken naar manieren om het geloof relevant te laten zijn in het dagelijks leven. Je geloof speelt immers een rol in alles wat je doet. Denk alleen maar eens aan de keuzes die je maakt over vrouw-zijn en moederschap, (on)betaald werk, verantwoordelijkheden en ontspanning…

Maar om het geloof écht in praktijk te brengen, is lang niet altijd zo makkelijk; vooral omdat geloven anno nu betekent dat je tot een minderheid behoort. En juist daarom is het fijn om te weten dat je niet de enige bent. Dat je niet alleen staat in je vragen, twijfels en struikelblokken over God en je geloof.

Sestra wil een brug slaan tussen jou en je omgeving, en je helpen in je zoektocht naar wie je bent en hoe je invloed kunt hebben op de mensen om je heen. Maar ook om de unieke kwaliteiten en talenten, die God in je heeft gelegd, in te zetten voor Hem, je naaste, de maatschappij en jezelf.

Dit alles is wat ten grondslag ligt aan de blogs en Binnenkamers die je op deze site vindt, waarover veel van onze sprekers spreken, en wat je terugvindt in de boeken, magazines en bijbelstudies die Sestra uitgeeft. In het verlangen dat jij je, wat je ook leest, aangemoedigd voelt om je geloof meer uit te dragen en kleur te bekennen aan de wereld rondom je.

Tot Sestra!

Hannah Zandbergen


Hannah is uitgever van alle mooie Sestra-boeken en -magazines. Ze is getrouwd, heeft drie zoons en houdt van lezen, koken, wandelen, tapas eten, gezond bakken en bewust leven.
"Aan alle kanten willen we je helpen om je geloof en het leven van elke dag met elkaar te verbinden."

Tooske Duijnhouwer


Sestra online draait op Tooske. Zij werkt bij Royal Jongbloed op de marketingafdeling. Ze weet alles van techniek en kan vrijwel elke vraag beantwoorden. Ook beheert zij de social media-kanalen van Sestra en schrijft en verstuurt ze de nieuwsbrieven.
"De interactie op Facebook en Instagram is erg fijn! Leuk om zo het enthousiasme van onze lezers terug te zien."

Daniëlle Heerens


Daniëlle regelt alles rond onze blogs en Binnenkamer. Ze inspireert en motiveert de schrijfsters, redigeert de teksten en maakt er een mooi berichtje van voor op Facebook. De quotes op Facebook en Pinterest zijn door Daniëlle geselecteerd. Ook schrijft ze zelf de mooiste blogs!
"Al die mooie teksten die ik gebruik voor de quotes inspireren mijzelf ook."

Margaretha de Haan


Margaretha werkt ook op de afdeling marketing van Royal Jongbloed en bedenkt o.a. voor Sestra de leukste plannetjes. Zie je ergens een advertentie van Sestra? Dan heeft Margaretha 'm gemaakt!
"Marketing doen voor uitgaven waar je in gelooft, dát is het mooie van mijn werk!"